055 378 1808
NL DE EN

Het Kabouterpad

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Bungalowpark Hoenderloo | Activiteiten
Categorie: 
Natuur
Land: 
Nederland
Regio: 
Gelderland
Plaats: 
Hoenderloo

Ontdek het Kabouterpad bij Bungalowpark Hoenderloo

Wist je dat in de bossen van Staatsbosbeheer kabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want buiten kom je hun sporen overal tegen. Kleine voetafdrukken in het zand, geplet gras van een middagdutje. Je ontdekt het op een van onze kabouterpaden. Echt waar!

Recht tegenover ons park ligt midden in het natuurgebied een kabouterroute van Staatsbosbeheer. Bij onze receptie ligt een knapzak gevuld met lekkers voor je klaar. Volg de kabouters die je verder de weg wijzen. Met een puntmuts op en je wangen rood geschminkt, loop je samen met je (groot-)ouders een route van 1000 meter. Onderweg luister je naar een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten. Na afloop mag de puntmuts mee naar huis.

Ook leuk als kinderfeestje

Het kabouterpad is ook heel erg leuk als kinderfeestje of als activiteit met je klas. Informeer naar de mogelijkheden. Bel met onze receptie via 055 3781808 of stuur een mail naar service@bungalowpark-hoenderloo.nl.

De kosten voor het lopen van het kabouterpad zijn 5 euro per knapzak. Wij rekenen 15 euro borg. Reserveren is niet nodig.

Locatie

Vertrekpunt:

Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.