055 378 1808
NL DE EN

Paleis het Loo

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Categorie: 
Bezienswaardigheden
Land: 
Nederland
Regio: 
Gelderland
Plaats: 
Apeldoorn

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis het Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie als museum opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de gereconstrueerde tuinen met hun waterwerken en sierlijk belijnde bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen. Door zijn fraaie ligging in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland heeft een bezoek aan het paleis in elk jaargetijden zijn charmes.

Openingstijden
Klik hier voor de actuele openingstijden van Paleis het Loo.

Contact

Paleis het Loo
Hoofdingang via Amersfoortseweg
Navigatieadres: 7313 AA

Tip : koop de toegangskaarten met korting bij Bungalowpark Hoenderloo

BuitenGewoon Open!

Tijdens de Vernieuwing & Verbouwing blijven bezoekers welkom, Paleis Het Loo gaan namelijk BuitenGewoon Open! Van 30 maart t/m 30 september zijn de tuinen, stallen en restaurants open en worden er evenementen en activiteiten georganiseerd. Het traditionele Winterpaleis Het Loo vindt dit jaar plaats op het Stallenplein van 15 december t/m 6 januari 2019.

Locatie

Vertrekpunt:

Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.