055 378 1808
NL DE EN

Groepsaccommodatie Gelderland

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Luxe groepsaccommodaties
  • Beschikbaar tot en met 7 personen
  • Faciliteiten voor jong en oud
  • Natuur- en bosrijke omgeving
  • Unieke aanbiedingen

Groepsaccommodatie Gelderland

Verblijven in één van de groepsaccommodaties Gelderland op Hoenderloo is ideaal wanneer u met een groot gezelschap reist. Heeft u plannen om met de hele familie of gezellig met een vriendengroep er even tussen uit te gaan? Een compleet verzorgde vakantie op de Veluwe? Wij hebben de juiste bungalows voor grote groepen zodat u niet allemaal in aparte huisjes hoeft te verblijven. Dat u gezellig met zijn allen in één bungalow kunt verblijven is voor ons heel belangrijk. U kiest tenslotte voor een vakantie met elkaar. Boek snel een groepsaccommodatie Gelderland op Hoenderloo en geniet van een onvergetelijke vakantie op de Veluwe.

Luxe en comfortabele groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Gelderland

Bungalowpark Hoenderloo is prachtig gelegen midden in de Veluwse bossen. Onze accommodaties zijn voorzien van luxe en comfort. Hier kunt u genieten van rust en volledig ontspannen. Een groepsaccommodatie Gelderland op Hoenderloo biedt plaats voor groepen tot en met zeven personen. Onze accommodatie type Parkvilla biedt plaats voor zes personen, het type Bosvilla voor zeven personen. Hier kunt u heerlijk samen genieten van elkaars gezelschap.

Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.