Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

De Veluwezoom

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Rheden

De Veluwezoom is het oudste Nederlandse Nationale Park. Het Nationaal Park Veluwezoom is eigendom van de Vereniging van Natuurmomenten. Het is met 5000 hectare één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Nederland.

U kunt hier o.a. mooie fiets- en wandeltochten maken. Ook zijn er diverse attracties voor kinderen, watersportactiviteiten, paardensportactiviteiten en plekjes voor een lekker hapje en drankje. Op de Veluwezoom is de kans om wilde dieren te spotten ook heel groot! Wilde zwijnen, reeën of herten, maar ook schapen, IJslandse paarden en Schotse hooglanders grazen er graag.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.