Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Fiets- en wandelroutes

Zie met eigen ogen wat de Veluwe te bieden heeft. Vanaf ons park starten diverse wandel- en fietsroutes die je al het moois van de Veluwe laten zien. De routes lopen langs diverse mooie bezienswaardigheden en bieden voor ieder wat wils. Er zijn routes voor verschillende afstanden en door het knooppuntensysteem kun je een route gemakkelijk langer of korter maken. Op ons park verhuren wij fietsen waardoor je jouw eigen fiets niet hoeft mee te nemen. De wandelaars kunnen op het park ook Nordic Walking stokken huren.

Geen zin om zelf te puzzelen met een knooppuntensysteem? Bij het Veluwecentrum kun je diverse kant- en klare fietsroutes kopen voor € 1,- per stuk. De eerste route, een rondje Beekbergen, krijg je alvast gratis van ons en is via onderstaande button te downloaden!

Fietsroute Beekbergen downloaden

Bungalowpark Hoenderloo ligt recht tegenover natuurgebied Schenkenshul: en prachtig stukje Veluwe waar veel wild te spotten is! Staatsbosbeheer heeft in dit gebied een aantal mooie wandelingen uitgezet die wij voor je op een wandelkaartje hebben gezet. Het wandelkaartje Natuurgebied Schenkenshul kun je gratis afhalen in het Veluwecentrum of via de button hieronder digitaal downloaden. Leuke routes om wild te spotten zijn bij het Veluwecentrum te koop voor € 1,-.

Wandelroute Schenkenshul downloaden

Informeer bij de receptie naar de verschillende wandel- en fietsroutes en -kaarten.

<