Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Hoge Veluwe

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Hoenderloo

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is het grootste actief beheerde natuurgebied in particulier bezit in Nederland. Het bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Er is een grote diversiteit aan planten- en diersoorten, waaronder de uiterst zeldzame Rode Lijst soorten. Samen met Jachthuis Sint Hubertus, het Bezoekerscentrum/Museonder, Kröller- Müller Museum en de beeldentuin vormt het park een unieke en (inter)nationaal befaamde combinatie van natuur, kunst en architectuur. En dit park ligt maar op enkele kilometers afstand van ons bungalowpark!

Nationaal Park De Hoge Veluwe heeft meerdere ingangen. De ingang het dichtst bij Bungalowpark Hoenderloo bevindt zich aan de Houtkampweg 13 in Hoenderloo.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.