Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Klimbos Veluwe

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Apeldoorn

Op het mooie park Berg & Bos en vlakbij de Apenheul ligt Klimbos Veluwe. Klim tot de hoogste boomtoppen, klauter over hindernissen en zweef door de lucht met de tokkel. 100% veilig is het in elk geval, want je klimt met een continu zekersysteem. Hierdoor kan iedereen zelfstandig de routes klimmen.

Een uitje naar Klimbos Veluwe is leuk voor jong en oud. Voor de jonge klimmers met een minimale reikhoogte van 1.30 meter is er zelfs een speciaal juniorbos. Wil je als ouder graag met je kind mee klimmen? Geen probleem! Het juniorbos is ook geschikt voor volwassenen. Naast het klimmen zijn er veel andere activiteiten te doen. Vlakbij Klimbos Veluwe staat een uitkijktoren van 26 meter hoogte en je kunt een wandeling maken langs de wilde zwijnen en hertjes. Heerlijk natuurlijk!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.