Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Kröller-Müller Museum

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Otterlo

Het Kröller-Müller Museum bezit een wereldberoemde collectie voornamelijk 19de en 20ste eeuwse beeldende kunst. Centraal staan de omvangrijke collectiewerken van Vincent van Gogh en de beeldentuin. De verzameling van het museum is opgebouwd rond de omvangrijke collectiewerken van Vincent van Gogh; één van de meest indrukwekkende overzichten van zijn oevre. Ook George Seurat, Pablo Picasso, Fernand Léger, Piet Mondriaan en veel andere kunstenaars nemen een belangrijke plek in. Hier wordt een unieke collectie sculpturen getoond. De beeldentuin geeft een overzicht van de ontwikkelingen in de beeldhouwkunst vanaf de 19e eeuw tot heden.

Tip: koop de toegangskaarten met korting bij Bungalowpark Hoenderloo

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.