Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Nederlands Openluchtmuseum

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Arnhem

Het Nederlands Openluchtmuseum vangt de geschiedenis in authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Ze nemen je mee op een reis door de tijd. Er is volop leven in het museum. Er zijn boerderijen, huizen, molens, het boerencafé en winkeltjes. Het museum ligt in een prachtig park aan de rand van de gezellige stad Arnhem. Tijdens een bezoek aan het museum kom je ogen te kort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze met hun verhalen. In 2017 is de Canon van Nederland geopend in het Openluchtmuseum. In deze prachtige presentatie loop je door de geschiedenis van Nederland.

Openingstijden

Klik hier voor de actuele openingstijden van het Nederlands Openluchtmuseum.

Foto's: Nederlands Openluchtmuseum

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.