Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Paleis het Loo

  • Regio: Gelderland
  • Plaats: Apeldoorn

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis het Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie als museum opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de gereconstrueerde tuinen met hun waterwerken en sierlijk belijnde bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen. Door zijn fraaie ligging in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland heeft een bezoek aan het paleis in elk jaargetijden zijn charmes.

Openingstijden

Klik hier voor de actuele openingstijden van Paleis het Loo.

BuitenGewoon Open!

Tijdens de Vernieuwing & Verbouwing blijven bezoekers welkom, Paleis Het Loo gaat namelijk BuitenGewoon Open! Vanaf 2 april 2019 zijn de tuinen, stallen en restaurants open en worden er evenementen en activiteiten georganiseerd.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.