Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Wandelen door pure natuur rond Apeldoorn

Sportief bezig zijn in de prachtige Veluwse natuur, genieten van de gezellige sfeer, de rustplaatsen en de finishlocatie, waar de wandelaars elke dag met muziek worden onthaald. Dat zijn de hoofdingrediënten van de Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn en de vier Apeldoornse wandeldagen. Keuzemogelijkheden te over voor de wandelliefhebber: één, twee, drie of alle vier dagen wandelen over een afstand van 12, 20, 30, 40 of 50 kilometer. Het start- en finishterrein is gelegen aan de bosrand, zodat de wandelaars al direct na de start de natuur in gaan. Afhankelijk van de gekozen afstand en dag lopen zij door de uitgestrekte bossen, langs beekjes, over heidevelden, door Natuurpark Berg en Bos, door het paleispark van Kroondomein Het Loo en gezellige Veluwse dorpjes.

Voor meer informatie zie: www.4daagseapeldoorn.nl of www.facebook.com/vierdaagseapeldoorn/

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.