055 378 1808
NL DE EN

Bungalow Veluwe

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Luxe & verzorgde bungalows
  • Natuurrijk bosgebied
  • Cultuur & Historie
  • Fiets- en Wandelroutenetwerk
  • Leuke uitstapjes
  • Scherpe aanbiedingen

Luxe bungalows op de Veluwe

Bungalow Veluwe

Op Bungalowpark Hoenderloo verblijven jullie in één van onze luxe en compleet verzorgde bungalows Veluwe. Al onze accommodaties zijn direct gelegen in de prachtige Veluwse bossen waar u helemaal tot rust komt. Het park bevindt zich in een bosgebied van maar liefst 12 hectare groot. Hier leven diverse soorten planten en dieren zoals eekhoorntjes. Onze vakantiebungalows op de Veluwe zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben een aantal van onze huisjes bijvoorbeeld:

  • Keramische Sauna
  • Uitzicht op het bos
  • Sfeerhaard

Recensie familie Schip
"Wij vinden het vaak vies en muf in de meeste vakantiehuisjes maar dat was op Bungalowpark Hoenderloo helemaal niet. Mooi schoon en fris huisje en een hele nette badkamer. Zeer goed naar de zin gehad. Bungalowpark Hoenderloo is een echte aanrader! Ideaal voor een weekendje weg op de Veluwe."

Typen Bungalows Veluwe

Wanneer jullie op ons park verblijven is er de keuze uit vijf verschillende typen bungalows. Het type Classic is een mooie stenen bungalow voor maximaal vier personen. De bungalows zijn gegroepeerd in leuke hofjes wat een gezellige uitstraling met zich meebrengt. Onze Comfort Classic bungalow is ook geschikt voor vier personen. Echter heeft deze bungalow een aantal luxe extra’s als een keramische sauna en prachtig uitzicht op het bos. Onze Parkvilla is een moderne bungalow geschikt voor zes personen en heeft een compleet interieur met sfeerhaard en keramische sauna. De Bosvilla is een luxere uitvoering. Deze bungalow Veluwe is tevens geschikt voor zeven personen. Door de open keuken kunnen jullie hier gezellig met het hele gezin verblijven. Als laatste de nieuwe Veluwe Villa. Deze bungalows zijn ook geschikt voor vier personen en zijn erg mooi en modern ingericht.

Bungalow VeluweBungalow Veluwe
Bungalow VeluweBungalow Veluwe

Tip: op de accommodatiepagina's van de Comfort Classic en Bosvilla kunt u met een filmpje een eerste sfeerimpressie krijgen van deze bungalows op de Veluwe!

Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.