055 378 1808
NL DE EN

Meivakantie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Heerlijk met het gezin de Meivakantie in!

Helaas is deze aanbieding niet meer beschikbaar. Keer terug naar de homepage of bekijk ons overzicht huidige aanbiedingen.

De Meivakantie is een heerlijke periode om er lekker met het gezin tussenuit te gaan, de kinderen zijn vrij van school en de zon laat zich weer wat vaker zien. Beleef de meivakantie op de Veluwe en profiteer van de aanbieding van Bungalowpark Hoenderloo!

Doordat Bungalowpark Hoenderloo midden op de Veluwe ligt, heeft het een perfecte locatie om erop uit te trekken! Of je kunt genieten van de prachtige natuur, die in de lente ook erg mooi is. Daarnaast zijn er ook genoeg activiteiten te doen in de buurt van het park. U kunt naar de Apenheul, attractiepark De Julianatoren of naar Burgers' Zoo. Er is voor iedereen wel iets leuks te beleven!

Bungalowpark Hoenderloo heeft zelf ook een aantal leuke faciliteiten voor jong en oud. Er is een midgetgolfbaan, maar ook een tennisbaan, zodat er actief kan worden gesport! Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen op het park. Er is een Tarzandorp, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. En wil je echt helemaal tot rust komen, dan kun je de sauna induiken voor een middag heerlijke ontspanning.

Profiteer van onze Meivakantie aanbieding en geniet van een heerlijke vakantie op de Veluwe bij Bungalowpark Hoenderloo!

Aankomstdata: 
Scroll naar beneden om alle beschikbare accommodaties te bekijken en klik op 'prijs info' voor de aankomstdata en prijzen

Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief verplichte eindschoonmaak en servicekosten.
Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 8,00 p.p., toeristenbelasting à € 1,00 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom.
Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.