Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 5.932 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi park, prachtige omgeving. Vriendelijk personeel.
Huisje zeer donker en niet echt schoon.....wel een open haard, geen gereedschap daarvoor. Geen stoelkussens voor buiten.
Vloerbedekking boven, niet echt hygiënisch....trap stijl....
Een frisse wind door het huisje (imperata) zou geen kwaad kunnen.
Verder hebben wij een heerlijke week gehad op het park en komen we zeker terug, maar dan graag in een ander (soort) huisje.

Naam: A de Jong
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park op fijne locatie, huisjes wat verouderd en met de hitte was de stank op de bovenverdieping misselijk makend ( een oude vieze lucht) ook was het niet goed mogelijk om de bovenverdieping te luchten. De beneden verdieping was wel gemoderniseerd en prettig om in te verblijven. De animatie was goed qua afwisseling en hoeveelheid, de faciliteiten van het park zijn makkelijke te vinden en goed toegankelijk.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijn verblijf op een rustig en kleinschalig park.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

We vonden de kleinschaligheid van het park superfijn, voldoende buitenruimte, rustig. Ook de huisjes boden genoeg binnenruimte en alles was voldoende aanwezig. Verder een park waarbij je meteen de hei c.q. bossen in kan wandelen en fietsen, kortom prima.

Naam: Eliveld
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Fijn park. Wij komen al wat jaren en zijn er nog steeds wel blij mee. Wel hebben we het format van Roompot de fijne kleinschaligheid en de heel persoonlijke aanpak wat zien terug lopen. En er komt een iets ander publiek nu, soms wat luidruchtiger. Dat vinden we echt jammer, lang muziek op het park en b.v. luid bellen waren we hier niet gewend. We zoeken juist de stilte op... Toch nog steeds een fijne omgeving waar het jammer is om weer weg te gaan.

Naam: E. Groen
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Vriendelijk personeel, konden onze zoon al snel.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben heerlijk genoten, En we zijn zeker van plan om weer te komen.
Heerlijke omgeving van de natuur. En lekker kunnen wandelen met de hond.
Ook de kinderen hebben genoten van het zwemmen, animatieteam, en nog veel meer leuks.
Komen gauw terug.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fantastisch! Voor de eerste keer vakantie in eigen land gevierd. Het is ons zo goed bevallen (midweek) dat we over 2 weken voor een weekend komen. Weer in Hoenderloo, weer in dezelfde woning (Ereprijs). Wij zijn verliefd geworden op het vakantiepark! En zullen graag terug blijven komen.

<