Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4.571 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Alles was prima geregeld wij zijn zeer tevreden over ons verblijf bij Roompot

Naam: Patricia Kas
Datum: 11 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

De ligging is fantastisch maar wij zijn nog nooit naar Roompot Hoenderloo geweest omdat de accommodaties ons niet aanspraken. Wij hebben nu gekozen voor een huisje dat gerestyled was. De woonkamer was op zich prima maar wij misten een update van de keukeninventaris (servies/glaswerk kan echt niet meer!) badkamer, het toilet en de bedden.

Naam: Kees en Lummie
Datum: 11 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hadden niet in de gaten dat ons huisje 4 persoons classic weinig comfort had. Moeilijk te bereiken per auto voor in en uitladen. Als je te dichtbij kwam kregen we commentaar. We zijn ook de jongsten niet meer. Je merkt ook wel dat het een wat verouderd park is.

Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Naam: Otto Pisters
Datum: 11 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Mooi ingericht huisje, uitstekende ligging, rustig, privacy van de huisjes, goede en vriendelijk geprijsde faciliteiten, vriendelijk personeel.

Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Prachtig gelegen park midden in het bos, vogels zijn goed aanwezig met vriendelijk horeca personeel. Niet direct op de hoogte van glutenvrije opties maar na navragen in de keuken bleek er glutenvrij brood voor bij mijn salade, kruidenboter nog even nagevraagd en gekregen. Twee keer heerlijk gelunched. Gezellig gepraat met een team member tijdens de lunch gister, was leuk een beetje historie over het park te horen. Tv gaf foutmelding bij aankomst wat best irritant was bij elke keer schakelen, naar gekeken door td maar kon niet gefixed, geen aanbod tot compensatie of iets ontvangen. Wel een kaartje met excuses. Matrassen mogen vervangen worden, zakken wel erg door. Jammergenoeg kleine badkamer zonder bad, wel ruime inloop douche. Geen linenpakket ontvangen zoals besteld op aankomst. Perfect horsysteem op de ramen en deuren, om jaloers van te worden!

Naam: Bert Jansen
Datum: 11 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Als ik met een elektrische auto kom, waar kan ik hem dan opladen?

Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Bij parkeerterrein en de weg naar slagboom is het wegdek erg slecht. Gevaarlijk voor mensen die slecht ter been zijn.
Verder goed verzorgd park met vriendelijk personeel.

Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

mooie omgeving, vriendelijk personeel, wel zachte matrassen als je dat niet gewend bent

Naam: Corrie Hijman-Van Veen
Datum: 11 juni 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Als je 72 jaar bent en wat spierklachten hebt is de auto niet bij het huisje wel een dingetje.
De bedden zijn veel te dik en te zacht het is een circusact om om te draaien. Jammer dat de winkel niet groter is en apart van de receptie. Ook jammer dat er geen aparte cafetaria is.

<