Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 913 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.1
  • Onderhoud
    7.4
  • Schoonmaak
    7.4
  • Service point
    8.3
  • Vakantieverblijf
    7.7
  • Zwembad
    7.5

Bekijk 913 reviews

Naam: Rianne
Datum: 19 april 2024

Leuk prettig park

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Elly
Datum: 19 april 2024

De prachtige ligging van het park, met veel groen. Je stapt vanuit het park zo de natuur in om te wandelen of te fietsen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 april 2024

Slecht interieur, rustig park en mooi omgeving

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Gerrit Vinke
Datum: 19 april 2024

Wij hebben het als fijn ervaren en zijn vaak bij de Roompot geweest. Het enige wat jammer is dat de Roompot de kosten opvoert door voor een (klein) hondje kosten op te voeren. Wij zijn pensionados en gaan graag naar de aanbiedingen, maar
soms maakt het de prijs onaantrekkelijk door de prijs op te voeren met verplichte schoonmaak en kosten voor het logeren van een hondje. Voor de rest komen wij graag bij de Roompot en hopen nog vaak te komen. Vriendelijke groet,
Gerrit Vinke uit Wormerland.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 april 2024

Prima

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 april 2024

We hebben een heerlijke vakantieweek gehad. Een prima huis, comfortabel en stijlvol ingericht.. Onze plek was ideaal gelegen met veel groen en uitzicht. Een paar verbeteringen om de puntjes op de i te zetten.
1. de ontvangst moet echt beter als er zich een probleempje voordoet. Het huis was kennelijk niet op tijd schoon, terwijl er wel voor betaald is (early check in). Er werd niets ter compensatie aangeboden. We mochten zelfs onze eigen lunch niet in het restaurant gebruiken om de wachttijd te bekorten. Bij de gratie mocht het buiten op het terras. Relatie werd later wel beter.
2. een verkeerd bed opgemaakt, ondanks uitdrukkelijk vooraf aangeven. Werd overigens pijlsnel hersteld!!
3. vaatwasser niet goed, rolgordijn clip ging stuk. Werd direct hersteld!!
4. hoofdeind bed boven gevaarlijk dicht onder de balk (iets omheen doen?).
5. lamp boven eetkamer iets hoger.
6. Viltjes onder de stoelen voorkomt vloer beschadiging.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    8
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024

Voor herhaling vatbaar
Genoten

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Jelle van Gunst
Datum: 15 april 2024

Huisje was gedateerd geen oven of magnetron en slaapvertrekken vonden we sober ingericht
Wat meer kleur en gezellige vloerbedekking doet heel wat .Badkamer wat frisser maken met een scherm tussen douche en wc een optie

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 april 2024

Accomodatie verouderd,had meer luxe verwacht..badkamer beneden heel basic..geen kastje ,geen stopcontact om tanden te poetsen of voor scheerapparaat.
Huis voor 6 personen met heel basic voorzieningen bvb 6 messen veel te weinig ..noodzakelijk telkens met de hand afwassen omdat vaatwasser nog niet vol zat..internetverbinding ook niet optimaal.
de grootste troef van het park is de ligging en de rust..vriendelijke bediening ook .

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.