Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 920 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.2
  • Onderhoud
    7.4
  • Schoonmaak
    7.4
  • Service point
    8.3
  • Vakantieverblijf
    7.8
  • Zwembad
    7.6

Bekijk 920 reviews

Naam: Ks Vd Hoek
Datum: 11 juni 2024

lekker rustig.veel rust.tis elke keer weer genieten.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Rustige park in de natuur. Voor kinderen toegankelijk zowel binnen als buiten. Vooral kabouterpad zeer geslaagd en leuk aangekleed.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Maja van den Berg
Datum: 10 juni 2024

Jammer dat het huisje mooi op het internet staat maar als je aankomt en er versleten stoelen staan is dat niet leuk. Ziet er erg armoedig uit

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

We hebben genoten op jullie park.
Klein maar fijn.
Onze dochter van 3 heeft het fantastisch gehad. Als zij het naar haar zin heeft hebben wij dat ook!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024

Mooi park , prachtige ligging. Fantastische locatie om met de fiets vanaf te vertrekken. Heb heerlijk genoten en voor het eerst kennisgemaakt met vakantie vieren, daar was nooit tijd en of gelegenheid voor, kortom super vakantie was dit

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

De beoordeling van het park is goed. 8

Maar het restaurant is waardeloos we hadden snitzel met groente niet gaar niet warm. Daar moeten jullie wel wat aan doen. We zagen veel mensen rond half 6 weg fietsen volgens mij naar een restaurant in Hoederloo.
Recensie van restaurant zal ik nog apart vermelden. €42 te gek voor woorden. Of je het meeneemt of daar opeet hetzelfde bedrag.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

Rustig park in een schitterende omgeving

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: N. Sibrandi
Datum: 07 juni 2024

Mooie omgeving , veel natuur en rust.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

Fijn huisje

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Lia Brouwer
Datum: 03 juni 2024

Heel mooi eb rustig gelegen vakantiepatk!!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.