Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5.669 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Geertsma
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Trap niet zo geschikt voor oudere mensen..wasbakje in de badkamer was veel te klein het is een handenwasbakje voor de rest prima naar de zin gehad

Naam: Cynthia Bosman
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima huisje jammer dat er weinig te doen is op het park en het eten en de tijd vallen erg tegen van boskantine verder rustige en fijne omgeving

Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

we voelden er ons thuis

Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Joep Castelijns
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Dat het goed was en meer informatie over de werking van de vaatwasser en de steun van de verwarming hing los en er stond een kapotte tuinstoel.in de berging hebben wij op het terras laten staan en dat er gezegd dat er een twee persoon bedden beneden terwijl het niet was

Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooie vernieuwde entree park (parkeerplaatsen, verlichting enz), rust op het park, veel natuur, comfortabele ruime bosvilla

Naam: H.W. Kieft
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Goede sfeer, uitmuntende service, slechte ervaring kwaliteit eten restaurant

Naam: Han van der Vorst
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wandel en fietsparadjs

Naam: Lowie Durinck
Datum: 20 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben een hele fijne vakantie achter de rug. Wel vinden we het jammer dat wij moesten ervaren dat buren waarschijnlijk de eigenaar van een accommodatie ongeveer 2,5 uur bezig is geweest met een hogedrukreiniger op terras meubels etc. schoon te spuiten. Ook kwam de accommodatie naast ons erg rommelig (tuin en terras) en slecht onderhouden over.

<