Reviews

Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6.385 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Zwembad
rating-pie

Naam: Willemijn Huising
Datum: 02 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prima
Drie weken gehad omdat we thuis aan het verbouwen waren
Alles was dicht voor de kinderen,
Konden geen gebruik maken van de faciliteiten erg jammer.
Bij aankomst lekkage door ketel deze snel en vriendelijk opgelost
Ook lagen er vieze onderbroeken onder het bed van de vorige gasten. Vind ik echt heel vies

rating-pie

Naam: Marco Leffers
Datum: 02 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fijne vakantie gehad
Op website beter vermelden dat de openhaard alleen met speciale blokken gestookt mag worden

Auto vrij park maar er staan overal autos geparkeerd ook bij bewoond huisjes ik praat niet over werk lui die aan het werk zijn

Bak Fiets gehuurd voor 18.50 per dag
Versnellingen werkte niet goed
Stuur reageerde niet goed
Standaard verboog bij gebruik
Na halve dag hoge Veluwe terug gebracht was niet goed mee te fietsen juist voor de bakfiets gekozen omdat ik zware rugzak mee had met dure camera en lenzen

De toegangs paden nasr huisje waren bedekt met gras en mos bijna niet zichtbaar

Jammer dat het restaurant ineens gesloten was bij het maken van de reservering stond duidelijk vermeld restaurant hele jaar open

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Paul Brouwer
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Roompot Hoenderloo is een prima locatie qua ligging aan de rand van Hoenderloo midden in het bos

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het verblijf was erg prettig door de duidelijke informatie vooraf.
Met de sleutel in de deur konden we direct het huisje betreden, zonder eerst in een rij bij de servicebalie te hoeven wachten.
In het huisje was servies en bestek in overtal aanwezig, waardoor het niet van vaat tot vaat leven wordt. De ruimtes waren groot en boden genoeg ruimte om gezellig samen te zitten, maar ook terug te trekken. De styling was passend bij de omgeving en in neutrale kleuren.

VERBETERPUNT: Wij kwamen aan in het donker. Hierdoor was de naam van ons huisje vanaf het pad slecht te zien. Het was voor ons niet duidelijk dat eerst een groep villas wordt aangegeven met Bosvilla V en dat we daarna op dat pad ons huisje konden vinden. Vlasbekje was lastig te lezen op de zijkant van het gebouw. Bij andere huisjes waar we langs hebben gelopen op het park was dit minder het geval.

rating-pie

Naam: Yvonne Laagland
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk sfeervol park op top locatie
November niet de beste maand om te gaan maar alles was wel lekler rustig nu

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heel goed. We konden met twee gezinnen in twee huisjes naast elkaar. Op het laatst moest de hond mee en dat was echt de dag van te voren keurig geregeld met degene die ik telefonisch had gesproken.
Tip of idee:: boekje met info had wellicht een ‘ to do agenda’ voor die week/maand kunnen bevatten. Of verwijzing naar een link waar dit te vinden is in het info boekje. Dat hadden we wel fijn en praktisch gevonden, de info was wat karig.

En zoals eerder vermeld kregen we later door dat het zwembad was gesloten. Ergens begrijpelijk in deze energie-tijden.

Verder prachtige locatie en prima huisje!

Vriendelijke groet,
Alix

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Slaapkamer boven en toilet beneden. Niet zo fijn als je er s nachts uit moet.
Verder fijne vakantie gehad op rustig park.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Grote tegenvaller dat er totaal geen horeca was. Maar ook dat dit van tevoren niet vermeld was.