Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

Informatie rondom aankomst, veblijf en vertrek op Bungalowpark Hoenderloo.

Receptie

Telefoonnummer

De receptie is te bereiken op telefoonnummer 0031 (0)553 781 808.

Algemeen

Parkeren

Bungalowpark Hoenderloo is een autovrij park. Parkeren is alleen toegestaan op de centrale parkeerplaats. Wel kun je de auto op de aankomst- en vertrekdag bij het vakantieverblijf in- en uitladen en vervolgens op de centrale parkeerplaats parkeren.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor jouw gemak hebben wij een serviceset in het vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie.

Aankomst

Op de dag van aankomst is het vakantieverblijf vanaf 16.00 uur beschikbaar. Mocht je buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij je om contact op te nemen met de receptie.

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek het vakantieverblijf om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en jouw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

<