055 378 1808
NL DE EN

Activiteiten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Dagje uit Gelderland

Tijdens uw verblijf op Bungalowpark Hoenderloo wilt u natuurlijk ook de omgeving verkennen. Met een bungalow op Bungalowpark Hoenderloo als uitvalsbasis kunt u de diverse leuke attracties en bezienswaardigheden in de omgeving van de Veluwe en de provincie Gelderland bezoeken. Trakteer uzelf op een heerlijke vakantie in Hoenderloo en geniet midden in de Veluwse natuur van een onbezorgde vakantie met het gezin of de familie! Kies een activiteit in het bovenstaande overzicht en beleef een heerlijk dagje weg in Gelderland.

Ontdek de prachtige natuur

De Veluwe staat bekend om haar prachtige natuurrijke omgeving. Als gast van Bungalowpark Hoenderloo verblijft u op een ideale locatie om deze omgeving te verkennen. Eén van de mooiste natuurparken in Nederland is ‘De Hoge Veluwe’. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is het grootste actief beheerde natuurgebied in particulier bezit in Nederland. Het bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Zeker een bezoekje waard! De natuur ontdekken met kinderen? Ga dan naar ‘Het Klimbos’. Hier kunnen families op een leuke manier kennis maken met de Veluwse omgeving. Een actief en spannend Dagje uit Gelderland!


Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.