Kom heerlijk tot rust in Gelderland!

Wil je ook eens ervaren hoe het is om een vakantie in Gelderland door te brengen? Kom dan gezellig met de hele familie naar Bungalowpark Hoenderloo en verblijf in een luxe bungalow! Dit prachtig gelegen bungalowpark bevindt zich letterlijk midden in de Gelderse bossen waardoor je heerlijk tot rust komt en kunt genieten van een zorgeloze vakantie in Gelderland! In deze provincie word je één met de natuur!

Bungalowpark Hoenderloo in het kort

  • Natuurrijke omgeving
  • Unieke faciliteiten
  • Historische bezienswaardigheden
  • Luxe & comfortabele bungalows
  • Actieve vakantie Gelderland
  • Scherpe aanbiedingen

Natuurrijke omgeving

Een vakantie in Gelderland biedt voor ieder wat wils. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen in de prachtige omgeving. Een dagje in de Gelderse Streken zal je niet snel vergeten. Wandelaars kunnen hier struinen door de uiterwaarden langs de rivieren of één van de landgoedtuinen of natuurparken in de omgeving ontdekken. In Gelderland zijn genoeg kleine en grote gebieden voor een mooie wandeling of fietstocht. Wellicht kom je zeldzame planten of bijzondere dieren tegen. Tijdens een vakantie in Gelderland verblijf je op de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland. Ook beschikt Gelderland over diverse stranden en recreatiegebieden, ideaal wanneer er met kinderen wordt gereisd. Na het verkennen van de omgeving kom je uiteindelijk helemaal tot rust in één van de sfeervolle theetuinen of wijngaarden. Volop genieten!

Actieve vakantie in Gelderland

Heb je zin in wat meer actie op vakantie in een mooie en veelbelovende omgeving? Dan is Gelderland een geschikte keuze. De provincie beschikt over diverse wandel- en fietsroutes waardoor je alle mooie plekjes van Gelderland te zien krijgt. Door het bos, over de heide of in de stad, al wandelend/fietsend geniet je van het landschap, de pittoreske dorpjes en Gelderse sferen. Dat is een vakantie in Gelderland. Natuurlijk is dat niet het enige. Wat dacht je van een ontspannen tocht per paard door de prachtige omgeving? Er zijn verschillende plekken waar dit mogelijk is en het biedt een geheel andere beleving dan wanneer je te voet of op de fiets de omgeving verkent. De Gelderse Streken beschikken tevens over mooie, uitgestrekte grasvelden. Ideaal voor golffanaten. De golfbanen zijn toegankelijk voor iedereen. Je hebt hier zelfs diverse varianten zoals boerengolf. Als laatste heeft Gelderland een groot bewaard geheim, namelijk de watersportmogelijkheden. Zwembaden, kano- en bootverhuur, zeil- en surfscholen, hengelsporten en diverse jachthavens. Ben je een waterrat? Ook dan heeft een vakantie Gelderland genoeg te bieden.

Luxe bungalows midden in de natuur

Tijdens een vakantie in Gelderland op Bungalowpark Hoenderloo verblijf je in één van de 146 moderne stenen bungalows die je van alle luxe en ruimte voorzien. De bungalows zijn sfeervol ingericht en zijn voorzien van grote ramen met prachtig zicht op de omringende natuur. Gezellig met het gezin in de woonkamer met het geluid van de knetterende open haard of geniet van een lekker drankje op het terras van jouw vakantiehuis in Gelderland. Je beleeft het ultieme vakantiegevoel tijdens een vakantie in Gelderland op Bungalowpark Hoenderloo!

Vakantie Gelderland: aanbiedingen

Bungalowpark Hoenderloo heeft regelmatig leuke aanbiedingen gericht op het seizoen. Met deze aanbiedingen profiteer je van een verblijf in een prachtige omgeving voor een scherpe prijs. Door het boeken van een aanbieding is er zeker geen sprake van minder luxe. Wij laten je graag kennis maken met ons park en de provincie Gelderland. Dit altijd met zoveel mogelijk comfort. Wij bieden een onvergetelijke vakantie Gelderland.

Bezienswaardigheden en dagjes uit

Doordat Gelderland beschikt over een rijke geschiedenis zijn er prachtige, historische bezienswaardigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kastelen en landgoederen, historische steden, molens en musea. Genoeg keuze en mogelijkheden. Saai met kinderen? Juist helemaal niet. De kastelen, molens en historische gebouwen zijn juist erg leuk en leerzaam. Hier kunnen zij als een ridder de historie verkennen of meemaken hoe opa en oma vroeger leefden. Natuurlijk zijn er in de omgeving ook attractieparken en dierentuinen aanwezig voor een dagje vermaak met de hele familie of een vriendengroep. Bij onze activiteiten/dagjes uit zijn een aantal van bovenstaande aanbevelingen te vinden voor meer informatie.

Unieke faciliteiten

Bungalowpark Hoenderloo beschikt over unieke faciliteiten. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat niemand zich een moment hoeft te vervelen! Zo beschikt Bungalowpark Hoenderloo over een uniek zwembad met wegschuifbaar dak. Hierdoor kun je zowel in de zomer als winter genieten van alle waterpret. Verder beschikt Bungalowpark Hoenderloo ook over een midgetgolfbaan waar je gezellig met de familie een balletje kunt slaan en kunt genieten van een leuke middag. Ook 's avonds is de baan geopend. Door de mooie verlichting geeft dit een unieke sfeer. Bungalowpark Hoenderloo is een echt vakantiepark in Gelderland voor de hele familie.

Andere faciliteiten op Bungalowpark Hoenderloo waarvan je gebruik zou kunnen maken tijdens uw vakantie in Gelderland zijn onder andere restaurant De Boskantine en de natuurspeeltuin.