Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: JB Koene
Datum: 12 juli 2024

De vriendelijk en behulpzaam heid van echt a
ALLE MEDEWERKERS TOP PEJE AF VOOR JULLIE

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

De rust op het park mooie bosvilla

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Lekker rustig park. Op website stond dat er een vaatwasser zou zijn in het huisje. We hebben gezocht maar de vaatwasser niet gevonden.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Fijne ontspannen korte vakantie gehad. Vriendelijkheid van het personeel was erg prettig!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Machiel Kievits
Datum: 12 juli 2024

Gezellig en gezins vriendelijk

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Jan B.
Datum: 09 juli 2024

Vuiler ramen.

Het huisje was binnenshuis redelijk schoon, buitenom gras netjes gemaaid. De ramen zijn erg vuil, we zaten voor de derde maal in hetzelfde huisje, de door een balspel ontstane vuile vlekken van vorig jaar, zijn nu een jaar later nog steeds aanwezig. In minimaal een jaar is er geen enkele poging gedaan om ze te wassen.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Het voelt iedere keer weer als thuis komen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Kootje Schilders
Datum: 06 juli 2024

Het is een vriendelijk kleinschalig park in een prachtige omgeving. Ik heb - ondanks de regen - heerlijk kunnen wandelen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Ria
Datum: 06 juli 2024

3 weken een hele fijne vakantie

fijn en rustig park met mooie huisjes en ruim opgezet

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.