Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Algemeen

Zowel in ons hoofdgebouw als in de bungalow kun je gratis gebruik maken van ons Wifi netwerk.

Ja, om kinderen veilig te kunnen laten spelen en om jullie rust overdag, maar ook in de avond en nacht te garanderen is het gehele park autovrij. Wel kun je bij aankomst en vertrek de auto bij de bungalow plaatsen om de bagage te lossen en laden. Voor boodschappen kun je gebruik maken van onze bolderkarren tegenover de receptie.

Je kunt zowel met PIN als met alle gangbare Creditcards bij ons betalen. In Hoenderloo vind je ook een pinautomaat.

Dit is mogelijk. De receptionistes houden jouw poststukken apart zodat je deze tijdens de openingstijden kunt afhalen.

Ja, op last van de brandweer is echter alleen elektrisch barbecueën toegestaan.

In het dorp Hoenderloo vind je een Spar supermarkt en op het vakantiepark naast ons vind je Supermarkt 't Veluws hof. Kijk hier voor meer informatie.

Accommodatie

In de Bosvilla is standaard een magnetron aanwezig, in de Veluwe Villa en Parkvilla een combi magnetron. Daarnaast verhuren wij combi magnetrons voor € 5,50 per verblijf.

In de Bosvilla, de Parkvilla, de Comfort Classic en de Veluwe Villa is deze aanwezig, in de Classic niet. In het welkomstpakketje vind je voor de villa's o.a. vaatwasserblokjes, in de Classic afwasmiddel en een borstel.

Nee, je bent vrij om hiervoor te kiezen. Handdoekpakketten huur je voor € 5,00 per persoon.

Dit is mogelijk. Je betaalt echter wel een borg van € 10,00 voor deze extra sleutel. De borg krijg je uiteraard weer retour na inlevering van de sleutels.

In de meeste gevallen betaal je €65,- borg bij het betalen van de reservering. Als alles na het verblijf in orde is wordt deze de eerste woensdag na de vertrekdag weer op jouw rekening teruggestort.

In enkele gevallen zit de borg niet verwerkt in de totale reserveringskosten, in dit geval vragen wij om ons machtigingsformulier in te vullen. Middels dit machtigingsformulier zijn wij gemachtigd een bedrag tot € 100,- van jouw rekening te incasseren indien dit nodig is. Wij zullen je van te voren altijd op de hoogte stellen over hetgeen wij geconstateerd hebben en welke kosten hieraan verbonden zijn. Voor een extra snelle incheck vragen wij je vriendelijk om bij aankomst op ons park het machtigingsformulier ingevuld in te leveren. Middels deze machtiging is het niet meer nodig om uw borgsom contant te voldoen. Het formulier kun je hier downloaden.

Wij vragen je dit direct bij reservering te melden, zodat wij een bungalow kunnen vastleggen die zo dicht mogelijk bij het parkeerterrein ligt. Mocht dit voor jou geen optie zijn, dan zoeken wij graag samen naar een andere oplossing.

Ja, wij beschikken over bungalows waarin een huisdier is toegestaan. Wij vragen dit bij reservering aan te geven wanneer je een huisdier meeneemt. De toeslag per huisdier bedraagt € 5,00 per nacht. Een tweede huisdier per bungalow is altijd op aanvraag.

In de Classic en Bosvilla een apparaat voor snelfiltermaling, in de Parkvilla, Veluwe Villa en comfort Classic een Senseo.

Faciliteiten

Ja, je kunt aan onze receptie broodjes bestellen voor de volgende ochtend. Deze broodjes worden geleverd zonder beleg. Daarnaast kun je kiezen voor een compleet ontbijt die wij serveren in de Boskantine voor € 7,50 p.p.

Ja, wij hebben drie Miele wasmachines, een droger, strijkplank en strijkbout. Bij onze receptie kun je muntjes voor wassen en drogen kopen. Wasmiddel is reeds aanwezig in de machines. Voor wassen en drogen betaal je in totaal € 7,50.

In ons Veluwecentrum bij de receptie vind je het Staatsbosbeheer informatiepunt. Hier kun je leuke souvenirs kopen. Tevens boek je bij het Veluwecentrum een wandeling met de boswachter of een Staatsbosbeheer-excursie. Uiteraard kun je hier ook terecht voor knooppuntenkaarten, wandelroutes, fietsroutes, entreekaarten, haardblokken, kinderanimatie artikelen, ansichtkaarten en postzegels.

Aankomst en vertrek

Ja, wel vragen wij dit even telefonisch te melden, zodat wij de procedure aan je kunnen uitleggen.

Ook dit is mogelijk. De sleutel van de bungalow kun je in de witte brievenbus bij de receptie deponeren. Tegenover de receptie vind je bolderkarren die je kunt gebruiken voor verplaatsing van de bagage.

De bungalows zijn gereed vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst. Wij vragen je de bungalow op de vertrekdag voor 10.00 uur te verlaten.