055 378 1808
NL DE EN

Dagje uit Veluwe

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Natuurrijk bosgebied
  • Cultuur & Historie
  • Fiets- en Wandelroutenetwerk
  • Leuke uitstapjes
  • Rust & Ruimte op de Veluwe
Dagje uit Veluwe

Dagje uit Veluwe

De Veluwe is een prachtig gebied waar u veel kunt beleven. Een dagje uit Veluwe zal nooit hetzelfde zijn. Omringt door de mooie natuur in Nationaal Park De Hoge Veluwe, kunt u genieten van de rust en ruimte. Ook lopen er veel fiets- en wandelroutes door het natuurgebied en heeft u tijdens deze tochten de mogelijkheid voor het wild kijken Veluwe. Naast de prachtige natuur kunt u tijdens een dagje Veluwe ook genieten van het bruisende stadsleven. In de buurt van Bungalowpark Hoenderloo ligt namelijk de levendige stad Apeldoorn. Deze stad heeft voor iedereen iets te bieden. Ga met de kinderen naar een leuk attractiepark of drink met uw partner een drankje op het terras. Sluit uiteindelijk de dag af met een heerlijk diner in de boskantine van Bungalowpark Hoenderloo.


Veel te beleven op de Veluwe

Bij een dagje uit Veluwe denken veel mensen vaak snel aan wandelingen door de mooie natuurgebieden. Maar op de Veluwe zijn er nog veel meer activiteiten te beleven voor jong en oud. Dat het op en rond de Veluwe om allerlei planten en dieren draait is wel duidelijk. Hoog in de bomen van het klimbos kunnen verschillende parcours worden geklauterd. En in de buurt van Bungalowpark Hoenderloo bevinden zich maar liefst vier dierenparken:


Voor een wat rustiger dagje weg Veluwe zijn er ook genoeg opties. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het oude ambachten & speelgoed museum. Hier leert u 160 oude ambachten en beroepen kennen. Maar ook is er een speciale speelhoek met antiek speelgoed. Hier kan jong en natuurlijk ook oud zich vermaken. De Veluwe beschikt niet alleen over veel dierenparken maar ook over veel interessante musea. Naast het oude ambachten & speelgoed museum kunt ook een bezoekje brengen aan:


Dagje uit VeluweDagje uit Veluwe Dagje uit Veluwe Dagje uit Veluwe

Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.