055 378 1808
NL DE EN

Vakantiepark Veluwe

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Vakantiepark Veluwe | Bungalowpark Hoenderloo
  • Prachtig Vakantiepark Veluwe
  • Compleet verzorgde vakantie
  • Luxe & Moderne bungalows
  • Faciliteiten voor alle leeftijden
  • Natuurrijke omgeving
  • Spetterende aanbiedingen

Compleet en luxe vakantiepark Veluwe

Rust, ruimte en een prachtige natuur met een rijke flora en fauna. Al deze factoren komen terug op de Veluwe! De Veluwe is 19.200 ha groot, en is daarmee het grootste natuurgebied van Noord-West Europa. Op de Veluwe vindt u niet alleen bossen, maar ook stuifzanden, heide en rivieren. Midden in de Veluwse bossen ligt ons Bungalowpark Veluwe. Op dit park kunt u genieten van een vakantie met het gezin, uw partner, vrienden of familie. Er is voor ieder wat wils, het park sluit aan op diverse doelgroepen!

Moderne, nette en sfeervolle accommodaties

Bungalowpark Hoenderloo beschikt over 146 nette, moderne bungalows. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Omdat ze midden in de bossen liggen geniet u, in uw vakantiehuis op de Veluwe, continu van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Alle bungalows zijn vrijstaand waardoor u optimaal kunt genieten van de rust en ruimte. Ook kunt u lekker buiten zitten op het terras of op de wat minder warme dagen binnen voor de open haard. Dit Vakantiepark op de Veluwe zorgt met haar luxe accommodaties ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Recensie familie Spalk
"Twee weken met 2 kleine kindjes op het park verbleven. Huisje voorzien van alle gemakken, en voor een klein bedrag kun je van alles extra krijgen, wat ze dan ook direct bezorgen in het huisje. Speeltuin is superleuk voor groot en klein, en ook lekker rustig. Zwembad is misschien eenvoudig, maar wel schoon en wederom lekker rustig. Genoeg leuke activiteiten in de buurt zoals Julianatoren en Burgers Zoo, maar ook veel en mooi gefietst en gewinkeld in Apeldoorn en Arnhem. Kortom een supervakantie, veel beter bevallen dan bekende drukke parken."

Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.