Bosrijke omgeving

Met een vakantiebungalow Veluwe verblijf je op één van de mooiste plekjes in Nederland. Een vakantie op de Veluwe staat garant voor een natuurrijke vakantie met veel historie en cultuur. En vanuit onze bungalows Veluwe stap je zo die prachtige natuur in. Vanuit ons park kunnen jullie direct deelnemen aan een mooie fiets- of wandelroute. Er zijn diverse routes beschikbaar. Tevens kan je bij onze receptie een kaart van alle fietsknooppunten krijgen en heeft Bungalowpark Hoenderloo fietsverhuur zodat je zelf niet met fietsen hoeft te sjouwen. Geen liefhebber van fietsen of wandelen? Ook dan zit je in Gelderland goed. Er zijn vele leuke dagjes uit in Gelderland. Breng een bezoekje aan Paleis het Loo of Airborne Museum. Er zijn ook diverse uitstapjes geschikt voor kinderen zoals het Dolfinarium of Ouwehands Dierenpark Rhenen. Met een vakantiehuis op de Veluwe genieten jullie van een vakantie met natuur, cultuur, historie en vermaak!

Bungalow Veluwe

Luxe bungalows op de Veluwe

Op Bungalowpark Hoenderloo verblijven jullie in één van onze luxe en compleet verzorgde bungalows Veluwe. Al onze accommodaties zijn direct gelegen in de prachtige Veluwse bossen waar je helemaal tot rust komt. Het park bevindt zich in een bosgebied van maar liefst 12 hectare groot. Hier leven diverse soorten planten en dieren zoals eekhoorntjes. Onze vakantiebungalows op de Veluwe zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben een aantal van onze huisjes bijvoorbeeld:

Typen Bungalows Veluwe

Wanneer jullie op ons park verblijven is er de keuze uit vijf verschillende typen bungalows. Het type Classic is een mooie stenen bungalow voor maximaal vier personen. De bungalows zijn gegroepeerd in leuke hofjes wat een gezellige uitstraling met zich meebrengt. Onze Comfort Classic bungalow is ook geschikt voor vier personen. Echter heeft deze bungalow een aantal luxe extra’s als een keramische sauna en prachtig uitzicht op het bos. Onze Parkvilla is een moderne bungalow geschikt voor zes personen en heeft een compleet interieur met sfeerhaard en keramische sauna. De Bosvilla is een luxere uitvoering. Deze bungalow Veluwe is tevens geschikt voor zeven personen. Door de open keuken kunnen jullie hier gezellig met het hele gezin verblijven. Als laatste de nieuwe Veluwe Villa. Deze bungalows zijn ook geschikt voor vier personen en zijn erg mooi en modern ingericht.

Faciliteiten Bungalowpark Hoenderloo

Tijdens een verblijf in één van de mooie bungalows Veluwe hoeft niemand zich te vervelen. Bungalowpark Hoenderloo heeft faciliteiten voor zowel jong als oud. We beschikken over een mooi zwembad met wegschuifbaar dak. Hierdoor is het ook, wanneer het iets kouder is, heerlijk vertoeven in het water. Ook kan je met de hele familie een potje minigolf spelen of sla een balletje op de tennisbaan. Kortom, met een verblijf in een bungalow Veluwe op Hoenderloo ben je verzekerd van een fantastische vakantie.

Aanbiedingen voor een Bungalow Veluwe

Speciaal voor jullie geselecteerd hebben wij het hele jaar door leuke aanbiedingen voor een scherpe prijs. Bijvoorbeeld onze Last Minute Veluwe voor de snelle beslissers. Ben je er liever ruim op tijd bij zodat jullie lang kunnen uitkijken naar de vakantie? Dan hebben wij een Vroegboekkorting aanbieding. Twijfel niet langer en boek snel jullie vakantiebungalow Veluwe.

  • Luxe & verzorgde bungalows
  • Natuurrijk bosgebied
  • Cultuur & Historie
  • Fiets- en Wandelroutenetwerk 
  • Leuke uitstapjes 
  • Scherpe aanbiedingen