055 378 1808
NL DE EN

Fietsvakantie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Fietsroutes starten direct vanaf het park
  • Fietskaarten verkrijgbaar bij de receptie
  • Fietsroutenetwerk met knooppunten
  • Natuurrijk bosgebied de Hoge Veluwe
  • Verhuur van fietsen op het park
  • Verschillende afstanden (14, 28 en 40 km)

Fietsvakantie op de Veluwe

Fietsvakantie op de Veluwe

Bent u op zoek naar een mooie locatie in Nederland voor een prachtige fietsvakantie? Dan is de Veluwe uitermate geschikt. Hier fietst u door bossen, heidevelden en diverse soorten flora en fauna. Kortom, een natuurrijke omgeving. Maar ook leuke pittoreske dorpjes en grote steden liggen in de directe omgeving voor een uitstapje op de fiets. De Veluwe mag het mooiste fietsgebied van Nederland genoemd worden. Wellicht komt u in de vroege morgen edelherten tegen. Fietsen op de Veluwe is heel divers en biedt voor ieder wat wils. Laat u verrassen en ontdek wat de Veluwe allemaal te bieden heeft.


Recensie familie Derks
"Het bungalowpark ligt prachtig in de bossen en op 5 minuten afstand van de Hoge Veluwe. De service aan de receptie is uitstekend, snel en heel vriendelijk. De open haard is geweldig en er is voldoende ruimte voor 5 personen. Vanaf het park zijn diverse mooie wandelingen en fietsroutes te maken. Een leuke bestemming!"

Fietsvakantie VeluweFietsen VeluweFietsen op de VeluweFietsvakantie

Een prachtig fietsroutenetwerk

Op de Veluwe is het mogelijk verschillende fietsroutes te volgen welke u de mooiste punten laat zien. U fietst van knooppunt naar knooppunt met onderweg voldoende rustgelegenheden. De routes beschikken over goede fietspaden, soms autovrij, en kunnen in twee richtingen gefietst worden. Met een fietsvakantie op de Veluwe bent u verzekerd van een divers natuurgebied. De routes gaan door bossen, heide en stuwwallen. U kunt zelf een route samenstellen door de knooppunten met elkaar te verbinden (onderweg gemakkelijk korter of langer te maken) of een vooraf opgestelde route uitkiezen.

Fietsroute ca. 21 km

Bij de receptie van Bungalowpark Hoenderloo zijn diverse fietsroutes verkrijgbaar voor € 1,00 per route. De routes starten en eindigen op ons park. De fietsroutes leggen u precies uit welke kant u op moet fietsen. Geen fietsen meegenomen? Ook dat is geen probleem. Als vakantiepark op de Veluwe hebben wij natuurlijk fietsverhuur. Wij willen onze gasten graag de prachtige omgeving laten zien. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk een fiets huren voor meerdere dagen. Wij zorgen voor een complete fiets vakantie.


Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.