Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

 • Omboekgarantie tot 28 dagen
 • Flexibel betalen
 • Gratis annuleren binnen 24 uur

Fietsvakantie op de Veluwe

Ben je op zoek naar een mooie locatie in Nederland voor een prachtige fietsvakantie? Dan is de Veluwe uitermate geschikt. Hier fiets je door bossen, heidevelden en diverse soorten flora en fauna. Kortom, een natuurrijke omgeving. Maar ook leuke pittoreske dorpjes en grote steden liggen in de directe omgeving voor een uitstapje op de fiets. De Veluwe mag het mooiste fietsgebied van Nederland genoemd worden. Wellicht kom jij in de vroege morgen edelherten tegen. Fietsen op de Veluwe is heel divers en biedt voor ieder wat wils. Laat je verrassen en ontdek wat de Veluwe allemaal te bieden heeft.

Recensie familie Derks Het bungalowpark ligt prachtig in de bossen en op 5 minuten afstand van de Hoge Veluwe. De service aan de receptie is uitstekend, snel en heel vriendelijk. De open haard is geweldig en er is voldoende ruimte voor 5 personen. Vanaf het park zijn diverse mooie wandelingen en fietsroutes te maken. Een leuke bestemming!

 • Fietsroutes starten direct vanaf het park
 • Fietskaarten verkrijgbaar bij de receptie
 • Fietsroutenetwerk met knooppunten
 • Natuurrijk bosgebied de Hoge Veluwe
 • Verhuur van fietsen op het park
 • Verschillende afstanden (14, 28 en 40 km)

Een prachtig fietsroutenetwerk

Op de Veluwe is het mogelijk verschillende fietsroutes te volgen welke je de mooiste punten laat zien. Je fietst van knooppunt naar knooppunt met onderweg voldoende rustgelegenheden. De routes beschikken over goede fietspaden, soms autovrij, en kunnen in twee richtingen gefietst worden. Met een fietsvakantie op de Veluwe ben jij verzekerd van een divers natuurgebied. De routes gaan door bossen, heide en stuwwallen. Je kunt zelf een route samenstellen door de knooppunten met elkaar te verbinden (onderweg gemakkelijk korter of langer te maken) of een vooraf opgestelde route uitkiezen. Fietsroute ca. 21 km.

Bij de receptie van Bungalowpark Hoenderloo zijn diverse fietsroutes verkrijgbaar. De routes starten en eindigen op ons park. De fietsroutes leg je precies uit welke kant jij op moet fietsen. Geen fietsen meegenomen? Ook dat is geen probleem. Als vakantiepark op de Veluwe hebben wij natuurlijk fietsverhuur. Wij willen onze gasten graag de prachtige omgeving laten zien. Daarom kan je bij ons gemakkelijk een fiets huren voor meerdere dagen. Wij zorgen voor een complete fiets vakantie.

Fietsen op de Veluwe met een doel

Zomaar een route fietsen is niet voor iedereen leuk. Er zijn in de omgeving van Bungalowpark Hoenderloo ook genoeg leuke uitstapjes te vinden welke je met de fiets kunt bezoeken. Fiets bijvoorbeeld eens een dagje naar de Apenheul of langs Paleis het Loo. Onderweg kan je lekker stoppen voor een hapje en drankje en jullie zijn verzekerd van een mooi dagje uit in Gelderland. Ook in de directe omgeving zijn vele leuke kleine dorpjes en bezienswaardigheden te vinden om jullie fietsvakantie Veluwe compleet te maken. Wat dacht je van het grootste actief beheerde natuurgebied van Nederland genaamd Het Nationale Park De Hoge Veluwe? 5.400 hectare natuurgebied geeft hier een prachtig beeld van het leefgebied van diverse planten en dieren. Andere leuke uitstapjes naast fietsen Veluwe zijn:

 • Paleis Het Loo
 • Koningin Julianatoren
 • Het Nederlands Tegelmuseum

Fietsvakantie met kinderen

Ook voor kinderen is een fietsvakantie op de Veluwe erg leuk. Bijvoorbeeld in Het Nationale Park De Hoge Veluwe is genoeg avontuur te beleven. Zoek sporen van wilde dieren in het bos of fiets een leuke en spannende puzzeltocht. Er is zelfs een echte ‘Suske en Wiske avonturentocht’ op de fiets. Gaan papa en mama een dagje fietsen en willen jullie ook iets leuks doen? In de zomer zijn er leuke kindersafari’s. Je gaat met de boswachter op zoek naar wilde dieren en slaapt ’s nachts in de buitenlucht. Natuurlijk is het ook mogelijk een korte fietsroute uit te zoeken met de kinderen en ’s middags lekker te genieten van onze faciliteiten op het park zoals het zwembad of de minigolf.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.