Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Groepsaccommodatie Gelderland

Verblijven in één van de groepsaccommodaties Gelderland op Hoenderloo is ideaal wanneer je met een groot gezelschap reist. Heb jij plannen om met de hele familie of gezellig met een vriendengroep er even tussen uit te gaan? Een compleet verzorgde vakantie op de Veluwe? Wij hebben de juiste bungalows voor grote groepen zodat je niet allemaal in aparte huisjes hoeft te verblijven. Dat je gezellig met zijn allen in één bungalow kunt verblijven is voor ons heel belangrijk. Jij kiest tenslotte voor een vakantie met elkaar. Boek snel een groepsaccommodatie Gelderland op Hoenderloo en geniet van een onvergetelijke vakantie op de Veluwe.

Luxe en comfortabele groepsaccommodaties

Bungalowpark Hoenderloo is prachtig gelegen midden in de Veluwse bossen. Onze accommodaties zijn voorzien van luxe en comfort. Hier kan je genieten van rust en volledig ontspannen. Een groepsaccommodatie Gelderland op Hoenderloo biedt plaats voor groepen tot en met zeven personen. Onze accommodatie type Parkvilla biedt plaats voor zes personen, het type Bosvilla voor zeven personen. Hier kan je heerlijk samen genieten van elkaars gezelschap.

Ontdek onze accommodaties

Faciliteiten voor jong en oud

Wanneer je met een hele groep op ons bungalowpark verblijft is het mogelijk dat er verschillende leeftijdscategorieën aanwezig zijn. Op Hoenderloo is dit geen probleem. Wij hebben namelijk faciliteiten voor jong en oud. Met ons fietsverhuur is het mogelijk om heerlijk de omgeving te gaan verkennen. Of speel een potje minigolf of tennis met de hele familie. Kinderen vermaken zich prima in de natuurspeeltuin of het zwembad met wegschuifbaar dak. Hierdoor kan je zowel in de zomer als winter te genieten van waterpret. Ook onze grote vriend Koos is regelmatig op het park aanwezig. Samen met Koos kunnen de kinderen spelen, dansen en zingen. Na al deze activiteiten komen jullie tot rust in een groepsaccommodatie Gelderland.

Ontdek de faciliteiten

Natuur- en bosrijke omgeving

Met een groepsaccommodatie Gelderland ben je verzekerd van een vakantie in een natuur- en bosrijke omgeving. Ons park bevindt zich midden op de Veluwe. Vanuit jullie groepsaccommodatie stap je direct in de natuur. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes in de omgeving of leuke dagjes uit voor de hele familie. Wij hebben diverse activiteiten voor jullie op een rijtje gezet. Omdat wij ervaring hebben met deze dagjes uit, kunnen wij het juiste advies uitbrengen. Breng een bezoekje aan Apenheul, Paleis het Loo, Nationaal Park de Hoge Veluwe of bezoek de papierfabriek of het speelgoedmuseum. Voor kinderen is dit ook erg leuk en leerzaam. Omdat jullie verblijven in een groepsaccommodatie Gelderland betekent dit dat jullie met een groep op vakantie zijn. Een potje Boerenlandgolf is dan erg leuk. In de omgeving van Hoenderloo vind je een baan met 18 holes midden op het land tussen de koeien. Kortom, in Gelderland is volop te beleven voor een geslaagde vakantie.

Ontdek de omgeving
<