Vakantie met kinderen

Genieten van uw vakantie met kinderen

Wil je heerlijk met het gezin op vakantie, maar zoek je ook iets waar de kinderen het ook naar hun zin kunnen hebben? Dan zit je goed bij Bungalowpark Hoenderloo. Voor alle leeftijden is er wel iets leuks te beleven op dit park, waardoor je vakantie met kinderen meteen geslaagd is!

  • De leukste uitjes in de omgeving
  • Rust en ruimte
  • Ontdek de Veluwe
  • Faciliteiten voor jong en oud

 

Kindervakanties: er is genoeg te doen op Bungalowpark Hoenderloo!

Op Bungalowpark Hoenderloo zijn verschillende faciliteiten die leuk zijn voor jong en oud. Zo is er een minigolfbaan met 9 holes waar je een potje minigolf kunt spelen. De baan is ook ’s avonds open, dus je kunt ook op de verlichte golfbanen spelen. Wil jij wat meer actie tijdens jouw vakantie met kinderen? Dan beschikt Bungalowpark Hoenderloo over twee tennisbanen waar je een potje tennis kunt spelen. Of misschien zoek jij meer iets leuks voor de kinderen, maar wil je zelf wat rustiger aan doen? Ga dan met de kinderen naar de natuurspeeltuin! Laat de kinderen lekker losgaan terwijl je kunt genieten van de zon en de spelende kinderen. De kinderen zullen deze vakantie zeker geslaagd vinden!

Ontdek de Veluwe wandelend of op de fiets

Bungalowpark Hoenderloo ligt midden op de Veluwe, waardoor het een goede uitvalsbasis is om verschillende dagjes uit te plannen voor een vakantie met kinderen. Je kunt natuurlijk genieten van de prachtige natuur en een wandeling maken of fietsroute volgen. Er is een fietsverhuur aanwezig op Bungalowpark Hoenderloo, waardoor je jouw eigen fietsen niet hoeft mee te nemen. Speciaal voor kindervakanties zijn er ook kinderfietsen te huur, maar er zijn ook elektrische fietsen aanwezig.

Dagjes uit voor vakantie kinderen

Naast de faciliteiten op Bungalowpark Hoenderloo, zijn er ook een heleboel leuke activiteiten in de buurt. Als je er echt een kinder vakantie van wilt maken, dan mag jij attractiepark Koningin Julianatoren niet missen. Het park beschikt over 60 attracties, waar de kinderen nooit uitgespeeld raken! Van de vakantie met kinderen een vakantie met aapjes maken? Ga dan naar de Apenheul! In dit beroemde park kan je met het hele gezin tussen de aapjes rondlopen, en ze soms zelfs aaien. Ben je nog niet klaar met dieren? Dan zijn Ouwehands Dierenpark of de Burgers’ Zoo ook een leuke optie. Dit laatste dierenpark ligt maar op 20 minuten rijden, maar als je eenmaal binnen bent, reis je de hele wereld rond. Toch zijn er ook dieren op Bungalowpark Hoenderloo zelf te vinden, namelijk Koos Konijn! Koos speelt en knutselt de hele vakantie met de kinderen. Ze hebben er meteen een nieuwe vriend bij!