Vakantie Veluwe

Tot rust komen op de Veluwe

Genieten van de rust en ruimte, fietsen of wandelen in de natuur, centraal gelegen, kortom: een perfecte vakantie in eigen land! Wanneer jij op zoek bent naar een vakantie op de Veluwe ben je bij Bungalowpark Hoenderloo aan het juiste adres. Centraal gelegen op de Veluwe stap je vanuit onze bungalows direct in de prachtige natuur.

  • Natuurrijke omgeving
  • Rust & Ruimte op de Veluwe
  • Cultureel & Historisch
  • Fiets- en Wandelroutenetwerk 
  • Luxe & comfortabele bungalows
  • Scherpe aanbiedingen

Park
Het bungalowpark ligt prachtig in de bossen en op 5 minuten rijden van de Hoge Veluwe. De service aan de receptie is uitstekend, snel en heel vriendelijk. De open haard is geweldig en er is voldoende ruimte voor 5 personen. Vanaf het park zijn diverse mooie wandelingen te maken. Een leuke bestemming!

- Familie Derks

Veluwe Vakantie

Een vakantie op de Veluwe geeft jouw rust, ruimte en een prachtige natuuromgeving. Wanneer je een echte natuurliefhebber bent, is een vakantie Veluwe helemaal jouw ding! De Veluwe is het grootste natuurgebied van Noordwest-Europa met een oppervlakte van circa 1000 km2. Op de veluwe vind je diverse stuifzanden, oude boerderijen gescheiden door houtwallen en diverse beekjes. Hier bevindt zich tevens de hoogste stuwwal van Nederland, wat tegelijk ook het hoogste punt, buiten Zuid-Limburg, van Nederland is! Dit punt kan je vinden op Nationaal Park Veluwezoom en ligt op 110 m2 hoogte. Dit park is tevens geschikt voor mooie fiets- en wandelroutes, excursies, paardrijden en heeft diverse uitzichtpunten. In de uitgestrekte bossen op de Veluwe leven onder andere wilde zwijnen, damherten en edelherten. Vergeet zeker niet uw verrekijker mee te nemen en spot deze geweldige dieren in hun natuurlijke leefomgeving.

Recensie familie Derks
"Het bungalowpark ligt prachtig in de bossen en op 5 minuten rijden van de Hoge Veluwe. De service aan de receptie is uitstekend, snel en heel vriendelijk. De open haard is geweldig en er is voldoende ruimte voor 5 personen. Vanaf het park zijn diverse mooie wandelingen te maken. Een leuke bestemming!"

Fiets- en Wandelroutes

Tijdens een vakantie Veluwe kan je prachtige fiets- en wandeltochten maken langs allerlei culturele/historische bezienswaardigheden. Er is een speciaal fietsroutenetwerk met mooie fietsroutes over de beste, vaak autovrije, fietspaden door uitgestrekte heidevelden en bossen. Een ware beleving! Doordat er bij alle knooppunten in het netwerk panelen staan met informatie over het netwerk kan je zelf jouw fietsroute bepalen! Ook zijn er genoeg wandelmogelijkheden tijdens jouw vakantie Veluwe! Zo kan je een wandeltocht maken met een boswachter of een nordic walking tocht maken over de mooiste stukken van de Veluwe. Natuurlijk zijn er tijdens het fietsen of wandelen genoeg mogelijkheden om even te rusten en een lekker hapje of drankje te nuttigen. Met een knooppuntenkaart, welke u gemakkelijk bij onze receptie kunt krijgen, stippel je fietsroutes met diverse lengtes uit of zie je waar je een tussenstop kunt maken. Geen fietsen meegenomen? Op Bungalowpark Hoenderloo kan je eenvoudig fietsen huren aan de receptie! Wij zijn een compleet vakantiepark op de Veluwe.

Uitstapjes op de Veluwe

Tijdens een vakantie op de Veluwe kan je genoeg leuke bezienswaardigheden of attracties bezoeken. Wat dacht je van een dagje met het hele gezin naar het Dolfinarium of de Apenheul? Of wandelen op het uitgestrekte kroondomein het Loo? Voor de echte natuurliefhebbers mag een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe niet ontbreken. Wanneer je aan de Veluwe denkt, denk je waarschijnlijk aan bossen en heide. Maar ook voor een dagje strand kan je hier terecht. Er zijn diverse strandjes, meren en recreatiegebieden voor een heerlijk dagje ontspannen aan het water. Op vakantie me kinderen of de hele familie? Een dagje naar het Klimbos is erg leuk en nog actief ook. Hier kunnen jullie maar liefst 7 routes en ca. 90 verschillende overgangen afleggen door de bomen. Voor kinderen is er natuurlijk een junior klimbos aanwezig. Een aantal andere bezienswaardigheden waar u zeker een bezoekje aan kunt brengen tijdens uw vakantie Veluwe:

  • Airborne Museum
  • Boerenlandgolf
  • Familiepark Koningin Juliana Toren

Vakantie Veluwe op Bungalowpark Hoenderloo

Midden tussen de mooie bossen en landschappen ligt bungalowpark Hoenderloo. Dit bungalowpark betrekt een oppervlakte van 12 hectare waar je volledig tot rust kunt komen in één van de vele luxe bungalows. De bungalows zijn modern en sfeervol ingericht met grote ramen zodat je ook binnen kunt genieten van de natuur op de Veluwe! Vakantie is een periode waarin iedereen hoort te genieten, daarom heeft het park een breed scala aan faciliteiten. Zo hebben we onder andere een zwembad met wegschuifbaar dak, een minigolfbaan waar u met het gezin een balletje kunt slaan en is er een Saunacomplex! Kortom: een perfect park waar jullie kunnen genieten van de rust en ruimte samen met de partner, het gezin of de familie! Boek nu uw vakantie Veluwe met een scherpe aanbieding!