Vakantiepark met hond

Niet op alle mooie plekken in Nederland zijn veel vakantieparken met hond te vinden. Bungalowpark Hoenderloo is omgeven door het prachtige natuurgebied de Hoge Veluwe en is dus de perfecte plek om met jouw hond van een heerlijke vakantie te genieten. Kom samen met jouw hond en het hele gezin tot rust in een van de vrijstaande en luxe bungalows. De bungalows zijn met voorkeur aan de bosrand te boeken waardoor je je middenin de natuur bevindt. Je kunt optimaal genieten op het bungalowpark met hond door de vele faciliteiten.

Actieve vakantie op Bungalowpark met hond

Houd je van een actieve vakantie met jouw hond? Op het vakantiepark met hond kan je gebruik maken van het zwembad met wegschuifbaar dak waardoor je zowel op warme zomerdagen als op iets koudere dagen een duik kunt nemen. Geen zin om te zwemmen? Je kunt ook een potje gaan tennissen of minigolfen of laat de kinderen zich uitleven in de natuurspeeltuin. Je zult zich op het bungalowpark met hond zeker niet vervelen. Wanneer je de omgeving rond het park wilt verkennen kun je bij de receptie fietsen of Nordic Walking stokken huren. Naast het gebied De Hoge Veluwe zijn er nog vele uitstapjes in de omgeving die geschikt zijn voor jou en jouw hond.

Ontdek onze faciliteiten

De accommodatie voor jou en je huisdier

Wanneer je op vakantie gaat wil je jouw hond natuurlijk niet achter laten. Bungalowpark Hoenderloo is een van de leukste vakantieparken met hond in Nederland. Je hebt keuze uit vier van de vijf verschillende soorten vrijstaande bungalows om jouw vakantie met hond door te brengen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en met vele extra voorkeuren bij te boeken. Wacht niet langer en vind het vakantiehuis dat bij je past!

Ontdek onze accommodaties

Aanbieding Vakantiepark met hond

Voordelig genieten? Bungalowpark Hoenderloo heeft altijd leuke aanbiedingen gericht op verschillende seizoenen. Neem een kijkje op de aanbiedingen pagina en maak gebruik van een van de acties om er voor een scherpe prijs even lekker tussenuit te gaan naar ons vakantiepark met hond. Bekijk ook onze speciale arrangementen voor een compleet verzorgde vakantie.

Zoek en boek je ideale vakantie