055 378 1808
NL DE EN

Vakantie Veluwe

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Natuurrijke omgeving
  • Rust & Ruimte op de Veluwe
  • Cultureel & Historisch
  • Fiets- en Wandelroutenetwerk
  • Luxe & comfortabele bungalows
  • Scherpe aanbiedingen
Vakantie Veluwe

Tot rust komen op de Veluwe

Genieten van de rust en ruimte, fietsen of wandelen in de natuur, centraal gelegen, kortom: een perfecte vakantie in eigen land! Wanneer u op zoek bent naar een vakantie op de Veluwe bent u bij Bungalowpark Hoenderloo aan het juiste adres. Centraal gelegen op de Veluwe stapt u vanuit onze bungalows direct in de prachtige natuur.

Veluwe Vakantie

Een vakantie op de Veluwe geeft u rust, ruimte en een prachtige natuuromgeving. Wanneer u een echte natuurliefhebber bent, is een vakantie Veluwe helemaal jouw ding! De Veluwe is het grootste natuurgebied van Noordwest-Europa met een oppervlakte van circa 1000 km2. Op de veluwe vindt u diverse stuifzanden, oude boerderijen gescheiden door houtwallen en diverse beekjes. Hier bevindt zich tevens de hoogste stuwwal van Nederland, wat tegelijk ook het hoogste punt, buiten Zuid-Limburg, van Nederland is! Dit punt kunt u vinden op Nationaal Park Veluwezoom en ligt op 110 m2 hoogte. Dit park is tevens geschikt voor mooie fiets- en wandelroutes, excursies, paardrijden en heeft diverse uitzichtpunten. In de uitgestrekte bossen op de Veluwe leven onder andere wilde zwijnen, damherten en edelherten. Vergeet zeker niet uw verrekijker mee te nemen en spot deze geweldige dieren in hun natuurlijke leefomgeving.

Recensie familie Derks
"Het bungalowpark ligt prachtig in de bossen en op 5 minuten rijden van de Hoge Veluwe. De service aan de receptie is uitstekend, snel en heel vriendelijk. De open haard is geweldig en er is voldoende ruimte voor 5 personen. Vanaf het park zijn diverse mooie wandelingen te maken. Een leuke bestemming!"

Vakantie VeluweVakantie VeluweVakantie Veluwe

Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.