055 378 1808
NL DE EN

Weekendje weg Veluwe

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Luxe accommodaties
  • Natuurrijk bosgebied
  • Cultuur & Historie
  • Fiets- en Wandelroutenetwerk
  • Leuke uitstapjes
  • Voordelige aanbiedingen

Weekendje weg op de Veluwe

Weekendje weg Veluwe

Een heerlijk weekendje weg Veluwe om helemaal tot rust te komen of juist even lekker uit te razen. Op de Veluwe kan het allemaal.
De Veluwe is een groot natuurgebied in Gelderland. Iedereen heeft weleens gehoord van de Veluwe, maar wanneer u er bent weet u pas wat er zo mooi is. Tijdens uw weekendje Veluwe komt u niet alleen een prachtige natuur, maar ook mooie en historische bezienswaardigheden tegen. Kom snel genieten!


Recensie familie Derks
"Het bungalowpark ligt prachtig in de bossen en op 5 minuten rijden van de Hoge Veluwe. De service aan de receptie is uitstekend, snel en heel vriendelijk. De open haard is geweldig en er is voldoende ruimte voor 5 personen. Vanaf het park zijn diverse mooie wandelingen te maken. Een leuke bestemming!"

Weekendje weg VeluweWeekendje weg VeluweWeekendje weg VeluweWeekendje weg Veluwe

Geniet van de prachtige natuur

Houden jullie van wandelen of fietsen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Er zijn vele fiets- en wandelroutes welke direct vanuit ons park starten. Er is zelfs een fietsroutenetwerk welke u de mooiste plekjes laat zien door uitgestrekte heidevelden en bossen en met historische bezienswaardigheden. Maar ook voor de wandelaars onder ons is er met een weekendje weg Veluwe genoeg te ontdekken. Maak een leuke wandeltocht met de boswachter of een nordic walking tocht. Er zijn onderweg genoeg leuke plekjes voor een picknick of hapje en drankje. Voor fietsverhuur kunt u terecht op Bungalowpark Hoenderloo, jouw vakantiepark op de Veluwe.

Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.