Weekendje weg Veluwe

Een heerlijk weekendje weg Veluwe om helemaal tot rust te komen of juist even lekker uit te razen. Op de Veluwe kan het allemaal. De Veluwe is een groot natuurgebied in Gelderland. Iedereen heeft weleens gehoord van de Veluwe, maar wanneer je er bent weet je pas wat er zo mooi is. Tijdens jouw weekendje Veluwe komt je niet alleen een prachtige natuur, maar ook mooie en historische bezienswaardigheden tegen. Kom snel genieten!

  • Luxe accommodaties
  • Natuurrijk bosgebied
  • Cultuur & Historie
  • Fiets- en Wandelroutenetwerk 
  • Leuke uitstapjes 
  • Voordelige aanbiedingen

Bungalow
Het bungalowpark ligt prachtig in de bossen en op 5 minuten rijden van de Hoge Veluwe. De service aan de receptie is uitstekend, snel en heel vriendelijk. De open haard is geweldig en er is voldoende ruimte voor 5 personen. Vanaf het park zijn diverse mooie wandelingen te maken. Een leuke bestemming!

- Familie Derks

Geniet van de prachtige natuur

Houden jullie van wandelen of fietsen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Er zijn vele fiets- en wandelroutes welke direct vanuit ons park starten. Er is zelfs een fietsroutenetwerk welke je de mooiste plekjes laat zien door uitgestrekte heidevelden en bossen en met historische bezienswaardigheden. Maar ook voor de wandelaars onder ons is er met een weekendje weg Veluwe genoeg te ontdekken. Maak een leuke wandeltocht met de boswachter of een nordic walking tocht. Er zijn onderweg genoeg leuke plekjes voor een picknick of hapje en drankje. Voor fietsverhuur kan je terecht op Bungalowpark Hoenderloo, jouw vakantiepark op de Veluwe.

De Veluwe is tevens een leefgebied voor diverse soorten dieren. Hier leven onder andere wilde zwijnen, edelherten en damherten. Wellicht spotten jullie tijdens jullie weekendje weg Veluwe één van deze bijzondere dieren! Tevens is elk jaargetijde op de Veluwe mooi. Het prachtige is dat je hier goed de vier jaargetijden terug ziet komen. Landschappen bezaaid met sneeuw of groene bomen met heerlijke geuren. Tijdens een weekendje Veluwe ben je verzekerd van een natuurrijke vakantie.

Niet alleen maar natuur

Ben je meer een stadsmens en boek je een weekend weg Veluwe om andere dingen te ontdekken dan natuur? Ook dan zijn er genoeg leuke uitstapjes in de omgeving. Bijvoorbeeld de volgende prachtige uitstapjes:

  • Paleis het Loo
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen
  • Koningin Julianatoren
  • Het Dolfinarium


Met een vakantie op de Veluwe genieten jullie van rust, natuur, cultuur, historie en vermaak.

Weekendje weg Veluwe: Bungalowpark Hoenderloo

Kiezen jullie voor een weekendje weg Gelderland? Boek dan een verblijf op Bungalowpark Hoenderloo. Wij beschikken over prachtige bungalows op de Veluwe welke midden in het bos liggen. Je stapt zo vanuit jouw bungalow de natuur in. Daarnaast hoeft niemand zich te vervelen. Het park beschikt over een zwembad met wegschuifbaar dak, minigolfbaan en bijvoorbeeld tennisbaan. Genoeg faciliteiten voor jong en oud. En in de vakantieperioden komt Koos Konijn ook regelmatig langs om te spelen, dansen en zingen met onze jongste gasten. Hier beleef je het ultieme weekendje weg Veluwe.