055 378 1808
NL DE EN

Wandelvakantie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Gekleurde paaltjesroutes
  • Natuurrijk bosgebied de Hoge Veluwe
  • Verschillende afstanden (5 & 6 km)
  • Wandelroutes starten direct vanaf het park
  • Wandelkaarten verkrijgbaar bij de receptie
  • Wandelroutes over het heidegebied en door het bos
Wandelen Veluwe

Wandelvakantie op de Veluwe

Wandelen op de Veluwe is een unieke beleving voor jong en oud. Alle vier de seizoenen bieden een mooie natuurrijk tafereel, ontdek alles in bloei in de lente en zomer, de vallende bladeren in de winter en het prachtige winterse landschap in de winterperiode. Op de Veluwe loopt u door bossen, heidevelden en ontdekt u diverse soorten flora en fauna. Hier leert u de Nederlandse natuur pas echt kennen. Met een wandelvakantie op de Veluwe is er voor ieder wat wils.


Recensie familie Derks
"Het bungalowpark ligt prachtig in de bossen en op 5 minuten afstand van de Hoge Veluwe. De service aan de receptie is uitstekend, snel en heel vriendelijk. De open haard is geweldig en er is voldoende ruimte voor 5 personen. Vanaf het park zijn diverse mooie wandelingen en fietsroutes te maken. Een leuke bestemming!"

Diverse wandelroutes Veluwe

Een wandelvakantie op de Veluwe is compleet voor jullie georganiseerd. Er zijn mooie wandelroutes van diverse afstanden compleet voor u uitgestippeld. Tevens zijn er op de Veluwe diverse themaroutes te wandelen zoals eten & drinken, historie of architectuur. Hierbij loopt u onderweg langs de lekkerste restaurantjes, historische bezienswaardigheden of mooie architectuur. Of maak een puzzeltocht of GPS-wandelroute, ook erg leuk met kinderen. Elk jaar worden er diverse wandelroutes georganiseerd. Ook wandelen met uw trouwe viervoeter is natuurlijk mogelijk. Er zijn zelfs speciale losloopgebieden op de Veluwe waar uw hond lekker kan rennen.

WandelvakantieWandelen VeluweWandelvakantieWandelen Veluwe

Bij de receptie van Bungalowpark Hoenderloo zijn verschillende wandelroutes verkrijgbaar voor € 1,00 per route. Rechtstreeks vanuit het park starten twee wandelroutes. De wandelroutes zijn gekleurde paaltjesroutes waarbij u gewoon het juiste paaltje volgt. Vanuit het park is er een groene paaltjesroute van 5 km lang en gaat door het bos. De andere wandelroute is een blauwe paaltjesroute van 6 km lang en gaat dwars door het heidegebied. De routes starten en eindigen bij ons park, wel zo gemakkelijk. Bungalowpark Hoenderloo is de ideale uitvalsbasis voor een wandelvakantie op de Veluwe!


Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.