055 378 1808
NL DE EN

Wild kijken Veluwe

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Bungalows midden in de Veluwse bossen
  • Grote kans op wild spotten
  • Wildschermen op verschillende plekken op de Veluwe
  • Grote diversiteit aan planten en dieren
  • Nationaal Park De Hoge Veluwe
Wild kijken Veluwe

Wild kijken Veluwe

Bungalowpark Hoenderloo is de plek om te genieten van de mooie natuur op de Veluwe en uitermate geschikt voor wild kijken Veluwe. Vanuit uw bungalow loopt u zo de bossen in voor een lange wandeling. Tijdens deze wandelingen ontdekt u de flora en fauna van Gelderland. Zo kunt u ook wild kijken, op de Veluwe is een plek waar veel mensen komen om hertjes, zwijnen en andere bijzondere dieren te spotten. Door de grote diversiteit aan planten en dieren is geen wandeling hetzelfde. Wild spotten Veluwe is elke dag weer een nieuwe ervaring. Zeker in Nationaal Park De Hoge Veluwe bent u hiervoor aan het juiste adres!


Spot bijzondere diersoorten

Wild kijken Veluwe is wat u vanuit uw verblijfplaats op Bungalowpark Hoenderloo gemakkelijk kunt doen. Bijvoorbeeld tijdens Nordic Walking of wandel- en fietstochten is de kans groot dat u een hert door de bossen ziet rennen of dat u in de verte een groep wilde zwijnen ziet. Wilt u de kans vergroten om wild te spotten, dan moet u een keer vroeg in de ochtend of wat later op de avond een wandeling gaan maken. Probeer zo stil mogelijk van de omgeving te genieten, want dan is de kans groot dat u de dieren van heel dichtbij kunt bekijken. Maar ook achter de wildschermen, die op diverse plekken op de Veluwe staan, spot u gemakkelijk wild.

Wild kijken VeluweWild kijken Veluwe Wild kijken Veluwe Wild kijken Veluwe

Accommodaties op Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland. Tijdens een Wild kijken Veluwe vakantie begrijpen wij dat u natuurlijk niet alleen wilt genieten van de mooie omgeving. Daarom hebben wij diverse accommodaties op ons bungalowpark staan:

Bekijk snel onze accommodaties en kom de prachtige omgeving bewonderen!


Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.