055 378 1808
NL DE EN

Fietsverhuur

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Fietsverhuur Bungalowpark Hoenderloo
  • Zorgvuldig onderhouden fietsen
  • Fietsroutes direct vanuit het park
  • Elektrische fietsen
  • Kinderfietsen

In de omgeving van Bungalowpark Hoenderloo kunt u fantastische fietstochten maken, die vaak al direct vanuit het park beginnen.
Wilt u eens op deze manier van de omgeving genieten, maar heeft u geen fiets meegenomen? Bij de receptie van het park kunt u zowel heren-, dames- als kinderfietsen huren. Alle fietsen beschikken over versnellingen en worden zorgvuldig onderhouden. Tevens verhuren wij elektrische fietsen. Wij raden echter aan de elektrische fietsen ruim van te voren te reserveren.
U huurt een standaard fiets voor € 10,- per dag en een elektrische fiets voor € 20,- per dag. Kinderfietsen huurt u voor € 7,- per dag. Tevens verhuren wij kinderzitjes voor € 3,50 per dag.
In het dorp Hoenderloo is het tevens mogelijk om mountainbikes en tandems te huren. Onze receptie voorziet u graag van aanvullende informatie, goede fietskaarten en interessante fietsroutes voor uw fietsvakantie .

Nieuwsbrief

Als u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van alle parkinformatie en de leukste acties en aanbiedingen.

Inschrijven

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.