Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Veluwe animatie

Samen spelen is het leukste wat er is! In de bossen rondom Hoenderloo kun je je uren vermaken. Verstoppertje, sporen zoeken, wilde dieren spotten en wandelen! Speciaal voor kinderen is er het Kabouterpad, een korte wandelroute van ongeveer 1 kilometer, waarbij je onderweg een kabouterverhaal leest en spelletjes doet!

Ook op het park is er veel te beleven. In de weekenden en schoolvakanties komt Koos vaak langs, zijn er theatershows, kun je samen met je vakantievriendjes en -vriendinnetjes komen dansen in de mini-disco en knutselen in de Veluwezaal. In de rustige perioden zijn er leuke activiteiten beschikbaar die je op eigen gelegenheid kunt uitvoeren, zoals knutselpakketjes of speurtochten.

Bekijk het animatieprogramma

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.